Перші випуски проекту "Телеакадемія"

10 СЕН 2010


Запрошуємо переглянути всі наші випуски нічного щотижневого студентського ток-шоу „Телеакадемія”, що кожної середи транслюється на Першому Національному телеканалі о 2-й годині ночі.


Адже до кожного такого випуску, що виробляється спільно з УТ-1 саме студентами Університету ім. М.П. Драгоманова, наші учасники готуються старанно та творчо! І те, що кількість випусків вже перевищує десять, доводить – цей проект припав до душі молодим телемитцям. А спочатку здавалося, що непрофесіоналам буде незручно у колі спеціалізованих ВУЗів. Адже конкурентами у драгоманівців є студенти провідних інститутів України у галузі екранних мистецтв. Проте керівництво Першого Національного відмічає помітне збільшення рейтингів саме під час трансляцій наших випусків. Тож, привітаємо наших студентів з такими перемогами! Подальшого натхнення, креативу та реалізації всіх задумів вам! Драгоманівці - The Best!


Увага! Телевізійний проект «Телеакадемія» запрошує всіх бажаючих взяти участь у створенні програм. Адже це – реальний шанс долучитися до справжньої професійної сучасної тележурналістики! Та спробувати свої сили у виробництві телевізійних матеріалів. Ви зацікавлені відчути себе оглядачем під час прямих трансляцій та створенні ток-шоу? Тож звертатися можна за телефонами нашої агенції. Всі небайдужі та творчі - запрошуємо вас до ефіру!


Выпуск десятый





Выпуск девятый







Выпуск восьмой







Выпуск седьмой








Выпуск шестой








Выпуск пятый




Выпуск четвертый








Выпуск третий







Выпуск второй




Выпуск первый




Компьютер-Х